Handelsbetingelser

Sidst opdateret 17. september 2021


 • Ethyria ApS accepterer at levere tjenester til forbrugeren, med forbehold af følgende handelsbetingelser.
  Vi bruger forskellige ord til omtale af ”Ethyria ApS” i dette dokument, ”Ethyria”, ”Ethyria Servers”, ”Vi”, ”Os” og ”Vores” henvender sig til ethyria.dk. ”Kunden”, ”Køberen”, ”Dig”, ”Du” og ”Dit” henvender sig til dig som forbruger af vores service.
  Ved enhver anvendelse af vores produkter accepterer du at følge disse “Handelsbetingelser”, samt at du har læst og forstået dem. Du er forpligtet til at holde dig opdateret på disse betingelser.

 • §1 Fortrydelsesret

  Vi fraskriver den normale 14-dages fortrydelsesret, da det er en virtuel service og du modtager varen med det samme. Hvis der sker en fejl ved modtagelsen af dit produkt, eller dit produkt ikke virker som det skal, vil din 14-dages fortrydelsesret stadig gælde. Hvis du ønsker at benytte dig af din eventuelle fortrydelses ret, bedes du henvende dig til denne email [email protected]

 • §2 Betaling

  Al betaling på vores hjemmeside sker igennem Stripe eller MobilePay.
  Du har mulighed for at betale med dit betalingskort igennem Stripe.
  Hvis du har betalt for dit produkt men ikke modtaget det, bedes du venligst kontakte os, iflg. §4.

  Dit produkt har en leje-periode på mellem en (1) og tolv (12) måneder. Syv (7) dage før denne leje-periode udløber, vil du modtage en faktura på næste periode.
  Hvis vi ikke modtager betalingen på din faktura rettidigt, vil din server blive suspenderet ved periodens udløb og slettet syv (7) dage efter dette.
  Din server kan altid genåbnes i suspenderings perioden, ved at betale fakturaen for næste periode.

  Ved betaling med betalingskort eller MobilePay hos Ethyria accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Ethyria automatisk trækker betalingen fra dit betalingskort eller MobilePay.
  Vi sender en kvittering på e-mail for alle betalinger.
  Abonnementsordning mellem kunden og Ethyria er hvor kunden automatisk betaler og fornyer sit abonnement. Abonnementet faktureres, efter aftale, enten månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt, og betales forud.
  Vi fornyr dit abonnement og trækker beløbet fra MobilePay eller dit betalingskort, en (1) dag før udløb af din periode.
  Efter godkendt betaling vil du via e-mail få tilsendt en kvittering på det indbetalte beløb.
  Hvis betalingen og dermed fornyelsen af dit abonnement fejler (kort udløbet, inddraget eller lign.) vil du få besked via e-mail. Derefter vil du have otte (8) dage til at gennemføre betalingen, før vi sletter din server.
  I e-mailen vil der stå, hvorledes du gennemfører betalingen ved at angive nye betalingsoplysninger i din administration og dermed kan fortsætte dit abonnement.
  Abonnementet gælder i den angivende periode, og vi trækker automatisk en abonnementsbetaling, indtil du opsiger abonnementet, kontakter supporten med henblik på at deaktivere abonnementsordningen eller fjerner dit betalingskort eller MobilePay aftale på vores kundeside. Se §7.

  Vi anvender SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet, og dermed er kortbetaling hos os lige så sikkert som i enhver anden fysisk forretning.

 • §3 Data tab & DDos beskyttelse

  Ethyria står ikke til ansvar for DDos angreb eller data tab. Vi tilbyder en beskyttelse på alle servere, men vi garanterer ikke at kunne stoppe alle hackerangreb.
  Hvis din server har været nede i mere end to (2) dage pga. DDos eller andre angreb, vil du modtage erstatning i form af dage oven i din leje-periode.

 • §4 Support

  Alt support skal ske igennem vores integrerede sags system på vores kundeside, Livechat eller via [email protected]. Vi kan ikke garantere et svar, hvis du kontakter os via andre midler.
  Vi har retten til at begrænse den support du kan få og evt. lukke din server uden helt eller delvis refundering af det betalte beløb, hvis vores supportere føler sig truet af dig eller lignende.
  Vi tilbyder ikke hjælp til eller opsætning af mods eller modpacks.

 • §5 System begrænsning

  Hvis du overskrider det tilladte antal RAM eller for meget CPU kraft, vil din server blive suspenderet, og vi vil bede dig om at ordne problemet øjeblikkeligt.

 • §6 Suspendering

  Vi har fuldt ret til at suspendere og terminere din server uden varsel, hvis du bryder disse ”Handelsbetingelser”

 • §7 Opsigelse

  Alt opsigelse af dit produkt skal ske igennem vores kundeside på ethyria.dk/kunde, livechatten eller en support sag. Vi kan ikke stå til ansvar for at opsige din server gennem andre kontakt-muligheder.
  Du kan se hvordan du opsiger din server her: Hvordan opsiger jeg min server

 • §8 Persondata

  Som kunde hos Ethyria, er du forpligtet til at holde dig opdateret på vores persondatapolitikker.

 • §9. Rettigheder til din server

  Vi forbeholder alle rettigheder til kontrollere og håndtere filer og indstillinger på din server, herunder men ikke begrænset til plugins, logsfiler, og IP addresser.
  Serverens tildelte IP addresse, port og domæne, er administeret af os. Vi forbeholder derfor retten til at ændre denne uden varsel.

 • §10. Plugin Support

  Vi hjælper med næsten alle plugins. Men vi forbeholder os retten til at afvise at hjælpe med dit plugin hvis:

  • Vi har meget travlt i øjeblikket. Hvis dette er tilfældet vil du blive bedt om at oprette en support sag.

  • Hvis dit plugin er tidskrævende eller et basic plugin fx. Groupmanager & Essentials.

  • Ved "Misbrug" fx. hvis du beder om at få sat en hel server op, eller skriver til supporten mere end genemsnitlig tre (3) gange om dagen på fem (5) dage.

  Vær opmærksom på at vi desværre ikke kan joine din server og hjælpe, da det vil være meget tidskrævende for vores supportere.

 • §11. EULA

  Ethyria accepterer automatisk Minecraft EULA på kundens vegne, og påtager sig intet ansvar.
  Det er kundens eget ansvar at holde sig opdateret om EULA'ens indhold, og eventuelle overskridelser heraf vil iøvrigt også alene være kundens ansvar.
  Ved køb giver kunden Ethyria tilladelse til at acceptere EULA, i den form den foreligger på købstidspunktet og fremover.

 • §12. Lagerplads

  Ethyria har retten til at sætte en begrænsning på kundens lagerplads, hvis der bliver brugt overdrevet meget plads til filer som men ikke begrænset til Logfiler, dynmaps og andre ikke server relaterede filer.
  Denne begrænsing er på 4096MB (4GB) pr. GB ram. Der vil altid forlægge en vurdering af den enklete servers behov.
  Hvis denne begrænsing bliver relevant for kunden, vil kunden modtage en mail.