Hvordan kommer jeg igang med Ethyria Affiliate?

Det er super nemt at komme igang med Ethyria Affiliate.

Trin 1
For at du kan have et overblik over dit link, skal du have en konto hos os. Du kan oprette en konto her
Hvis du allerede har en konto kan du springe dette trin over.

Trin 2
Gå ind på vores affiliate side, og tryk "Aktiver partner konto".

Trin 3
Du vil nu få oplyst et link, dette link er dit helt eget link. Når folk køber en server med dette link vil du få din belønning. Det kunne fx. se sådan her ud: https://ethyria.dk/kunde/aff.php?aff=XXX

Det var det, du er nu tilmeldt Ethyria Affiliate. Så er det bare at dele dit link.
God fornøjelse