Installation af XAMPP (Windows)

Sådan installerer du din database ved hjælp af XAMPP

For at køre en FiveM server på din Ethyria VPS skal du have en database som opbevarer alle spillernes data sikkert.

En database skal installeres og opsættes før den virker, følg vores guide for at se hvordan du installerer din XAMPP database.

Step 1. Download database programmet XAMPP herfra.

Step 2.  Åben xampp-windows-x64-7.4.3-0-VC15-installer.exe.

Step 3. Følg xampp installer.

Når XAMPP er færdig med at downloade skal du:

Step 5. Åben nu XAMPP programmet.

Du kan tjekke om XAMPP er åbent ved at trykke på pil som er nederst på din hotbar.

Hvis der er et icon som ser sådan her ud, er XAMPP åbent.

Hvis XAMPP er åbent:
            Hvis XAMPP er åbent højreklik på ikonet og tryk "Show / Hide".

Hvis XAMPP ikke er åbent.

Søg på "XAMPP" og åben programmet.

Step 6. Når du er inde på XAMPP kontrolpanellet skal du gøre følgende:
      Tryk på det røde kryds som fremvises ved "Apache" og "MySQL" og tryk "Ja", når den spørger dig om det.

Når den kommer frem med et flueben har du gjort det korrekt.

Step 7. Tryk nu på "Start" ved "Apache" og "MySQL".

Når det ser sådan her ud skal du søge på din database: http://localhost/phpmyadmin/ inde i din browser(på din vps).

Du har nu installeret din database, og er klar til at sætte den op.

• Database, FiveM Database, Xampp, Installation af XAMPP (Windows)