Dur dine plugins ikke på din minecraft server?
Så bedes du tjekke nedestående ting, da det kan skyldes problemet.

1) At din server har Vault på
Vault gør så de fleste plugins kører mere optimalt, samt fungerer.
Mange plugins KRÆVER vault er på.
2) Den rigtige jar fil (Paper eller Spigot)
Står din server på "minecraft" under jar filer, så er det derfor plugins ikke dur. Da den kører "vanilla", derfor skal du stille din .jar fil til Spigot eller Craftbukkit.

Har du tjekket de ovenstående ting, og det stadigvæk ikke virker?
Så vil det glæde os at du skriver ind til vores support.