--Der er udgivet et video til denne guide--

Plugin listen er i øjeblikket ude af drift.

Vi anbefaler du prøver en af de andre metoder til installering af plugins.

Metode 1 – Bukkit Plugins

Trin 1. Tryk på ”Plugin List” under ”Filer”.

Trin 2. Søg på det plugin du gerne vil have på, eller vælg et fra listen.

Trin 3. Tryk på installer og vent til det er installeret.

Trin 4. Genstart din server på forsiden.

Metode 2 – FTP Adgang

Trin 1. Tryk på ”FTP fil adgang” under ”Filer”.

Trin 2. Skriv din Multicraft adgangskode og tryk login.

Trin 3. Gå ind i mappen ”plugins”.

Trin 4. Tryk upload i venstre side

Trin 5. Tryk ”Vælg fil” og vælg din plugin fil og tryk upload (Hvis du ikke har en plugin fil, kan du downloade dem fra http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins og https://www.spigotmc.org )

Trin 6. Genstart din server på forsiden.

Metode 3 – FTP FileZilla

Trin 1. Gå ind i dit Multicraft panel, vælg Filer, og tryk på FTP Fil Adgang.

Trin 2. Kopier alle informationer, og sæt dem ind i Filezilla. (Download FileZilla her https://ethyria.dk/download/filezilla.exe)

Trin 3. Tryk på Forbind, og så er du i din server mappe.

Trin 4. Download plugin filen f.eks (essentials.jar) og træk den derfter ind i plugin mappen, i din FTP.

Trin 5. Genstart din server på forsiden.

• Videoguide